Sterk seier mot Nordstrand-1

Postet av Vestli IL - Håndball den 16. Aug 2014

Vestli sitt andre lag spilte mot et toppet NIF lag, som i motsetning til oss som stiller med to jevne lag, og hvilken kamp gutta leverte. Seier 15-12 i en kamp vi styrte fra start til slutt og hvor vår målvakt Lars var "on fire" lover godt fremover i turneringen. Neste kamp går Kl:1745, også den går i Oppsal arena.

0 Kommentar

Seier og tap for Vestli-1

Postet av Vestli IL - Håndball den 16. Aug 2014

Kl:0715 var gutta klare for oppvarming før kamp mot Sande med kampstart Kl:0800. Og gutta hadde tydeligvis våknet før motstanderen i dag, for 11 minutter inn i kampen ledet vår gutter 8-0 og ga seg ikke før det sto 19-9 på tavla når sluttsignalet lød.

Dagens andre kamp mot Kongsvinger ble en annen affære og gutta kom liksom aldri helt i gang, men med innsats og tæl kjempet de seg inn i kampen og kunne med litt flyt ha vunnet, men det ville seg ikke denne gangen og dermed må vi bare gratulere Kongsvinger med en fortjent seier.

0 Kommentar

Seier også mot Nordstrand-2

Postet av Vestli IL - Håndball den 15. Aug 2014

Gutta startet i forrykende tempo og man kunne allerede se at motstanderne var passe kjørt etter bare noen få minutter. Solid forsvarsspill og gode kontringer la en 10-7 ledelse til pause.

Etter hvilen så kjørte gutta på videre og det var aldri noen tvil om at gutta skulle vinne. Sluttresultatet ble 19-13 etter en solid innsats.

0 Kommentar

Seier mot Siggerud

Postet av Vestli IL - Håndball den 15. Aug 2014

Siggerud slått med 1 mål
Våre gutter åpnet med å ligge under 4-0 før de våknet og kom inn i kampen igjen og utlignet til 4-4 etter halvspilt omgang, før de igjen sovnet litt og de til pause med 9-6 underlege.

Gutta utvidet siestaen med noen minutter ut i andre omgang og lå på det meste under med 6 mål, men så kom Emil og Michael E. inn og gjorde en solid jobb bakover og dermed spiste vi oss sakte og sikkert inn i kampen igjen.

Og med scoring 15-16 med halvminuttet igjen så ledet vi for første gang i kampen og ettersom Siggerud ikke klarte og score på direkte frikast med tiden ute, ble det også sluttresultatet.

0 Kommentar

Hummel cup

Postet av Vestli IL - Håndball den 15. Aug 2014

G-16 stiller med 2 lag i helgens Hummel cup og vi skal prøve ha holde dere oppdatert kamp for kamp her på vår nye hjemmeside.

De første kampene går allerede i kveld.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline