Slik unngår du håndballskader

Det er opprettet en nettside om skader, for den som er på jakt etter å lære mer om de vanligste skadene. Håndball er en av tre idretter som har særlig fokus, og landslagskaptein Gro Hammerseng er med som en av frontfigurene.

Hovedmålgruppen er alle aktive, trenere, ledere og foreldre i norsk idrett. Målet med nettsidene er å nå frem til utøvere og trenere med praktisk, brukerrettet informasjon; treningsprogrammer og praktiske tips.

Sidene fokuserer særlig på de tre store idrettene - fotball, håndball og alpint - som i kraft av sin utbredelse til sammen står for mer enn halvparten av alle behandlingstrengende idrettsskader i Norge. Frontfigurene er Kjetil Andre Aamodt, Gro Hammerseng og Ole Gunnar Solskjær, som gjennom interaktivt design understreker hvor viktig det er for unge utøvere å satse på riktig trening.

I tillegg til undersider om fotball, håndball og alpint, er det også mulig å klikke på strekmannen til høyre på forsiden. Her finner du informasjon om de viktigste skadetypene og hvordan disse kan forebygges. Sidene gir også informasjon om behandling.Skadefri

Under følger en side fra Senter for Idrettsskadeforskning:

Klok av skade


Levert av IdrettenOnline